مشکلات منبع تغذیه سوئیچینگ

منبعِ تغذیه در هریک از تجهیزات الکترونیکی به عنوانِ یکی از مهم ترین قسمت ها شناخته می شود. به همین خاطر برخورداری از سلامتِ کامل برای این قسمت اهمیت شایانی خواهد داشت. ما در طولِ این نوشتار از خود با شما درباره مشکلات منبع تغذیه سوئیچینگ صحبت خواهیم کرد. پس ما را همراهی کرده و اطلاعات مورد نیاز خود را به دَست آورید. البته شما عزیزان در صورتِ وجودِ سوالاتی بیشتر امکانِ برقراری ارتباطِ با کارشناسان ما را خواهید داشت.

مشکل روشن نشدنِ منبع تغذیه سوئیچینگ از چیست؟

در اوّلین گام برای بررسی این مشکل شما باید اتصال کابل و پریز را به دقّت ارزیابی کنید. سپس خازن و فیوز را نگاهی بی اندازید. چنانچه که متوجه سوختن این قطعات شدید، بایست آنها را با یک نمونه جدید تعویض بنمایید. در مشکلات منبع تغذیه سوئیچینگ شما باید به روشن نشدن توجه نموده و در این هنگام خازن ثانویه را ببینید. در صورت وجودِ ایراد آنها را عوض نموده و خیالِ خود را راحت بنمایید.

چنانچه سیستم شما یک بار روشن شده و باری دیگر روشن نشود، نیز این فرآیند ادامه یابد چه؟ در چنین موقعیت هایی قطعاً مشکل از لحیم کاری سرچشمه می گیرد. اینها برخی از مشکلاتی خواهد بود، که قطعاً موجبِ روشن نشدنِ سیستم‌تان می شود.

مشکل فیوز

فیوز ها معمولاً بیان کننده بروز مشکل در مدارهایی داخلی می باشند. گاهاً فیوزها بدونِ وجود دلیل خاصی دچار انفجار شده و جانِ ما را به لب می آورند. بدین هنگام در راستای شناسایی مشکلات منبع تغذیه سوئیچینگ بایستی تمامی اجزای موجود بر روی بُرد مدار را بررسی کنید. علاوه بر اینها شما بایست چک کنید؛ آیا چنین مشکلاتی بَر اثر نشت خازن الکترولیت رُخ داده است؟

در صورتِ نبود چنین چیزی باید به مولتی متر پناه ببرید. اینگونه شما از وجود یا عدمِ وجودِ اتصال کوتاه اطمینان کسب خواهید کرد. شما لازم است، به یک نکته مهم دیگر هم توجه کنید! آنهم این است، که بعد از عوض نمودنِ قطعات معیوب نباید تجهیزات برقی را سریعاً روشن بنمایید.

زیرا ممکن است، قطعات اِچ‌وی به قطعات به کار برده شده سالم صدمه رسانده و آن را هم با چالش هایی جبران ناپذیر همراه بنماید. ما در ادامه متن به بررسی یکی دیگر از مشکلات منبع تغذیه سوئیچینگ می پردازیم! پس همچنان با ما در ادامه متن همراه باشید.

مشکل عدم وجودِ خروجی دی‌سی یا نداشتن ولتاژ

چنانچه که به حالتِ ظاهری فیوزِ برق هیچ گونه مشکلی ندارد، حال خروجی دی‌سی در سطح هایی متنوع بارگذاری نگردیده چه می شود؟ در این هنگام ها قطعاً مشکلات از مواردی چون؛ اتصال کوتاه، اضافی جریان، مدار صافی یا حتی معیوب بودنِ منبع تغذیه نشأت می گیرد.

پس چنانچه که بعد از ارزیابی اجزای ثانویه تشکیل دهنده به کمک مولتی متر مدار کوتاه دیود فرکانس بالا است؛ مشکل از مدار کنترل تغذیه خواهد بود. حال در صورت وجودِ ولتاژ در بعضی از قسمت ها، مشکلات منبع تغذیه سوئیچینگ از کجا سرچشمه می گیرد؟ این یعنی مدار به خوبی کار نموده و ایرادِ موجود از فرکانس بالاست.

سخن آخر

دوستانِ عزیز ما در طولِ این مطلب به شما گفتیم؛ که منبع تغذیه یکی از مهم ترین قسمت ها برای تجهیزات الکترونیکی است. پس بایست نسبت به درستی عملکرد این قطعه مطمئن بشوید و در صورت معیوب بودنش آستین های خود را بالا بزنید. نسبت به محلِ نگهداری این نوعِ تجهیزات مطمئن بوده و به درستی مورد استفاده قرار بدهید. قطعاً چنین احتمالِ بروزِ آسیب احتمالی کاهش می یابد. شما که دوست ندارید، با مشکلات منبع تغذیه سوئیچینگ دَست و پنجه نرم کنید!

امیدواریم که اطلاعات ارائه شده در طول این نوشتار از خود در فن آداپتور برای شما مفید و کاربردی بوده باشد.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد